Bouwcenter Nobel Lochem

thumb_up 1677 likes
rate_review 10 Reviews
favorite 3 favorites
Avelingen-West 5
4202 MS Gorinchem, Netherlands
phone
Click to show phone
Request for information

Bouwcenter Nobel Lochem Company Information

General information


Een compleet assortiment en uitgebreide kennis

Bij Bouwcenter zijn alle bouw- en afbouwmaterialen te vinden onder één dak. Van funderingen en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens een zeer uitgebreide collectie tegels en topkwaliteit sanitair. Kortom: alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen. Naast een compleet assortiment, biedt Bouwcenter hulp bij vragen of problemen tijdens het bouwen. Wij zoeken graag en snel een oplossing. Kwaliteit verliezen wij daarbij niet uit het oog.
Concurrerende prijzen en uitstekende kwaliteit

Omdat wij groot inkopen, kunnen wij ook scherp verkopen. Dat merk je aan de concurrerende prijzen van onze A-merken. Ook bieden wij veel producten onder het Bouwcenter-label tegen aantrekkelijke prijzen en van uitstekende kwaliteit. Hieronder vallen onder meer betonmortels, egalisatiemortels, lijmmortels, kitten, kalkzandsteenlijm, maar ook schroeven en gereedschap. Ook hier geldt: kiezen voor Bouwcenter is kiezen voor kwaliteit.
Bouwcenter heeft gegarandeerd de beste bouwmaterialen voor de professionele bouwer

Kopen bij Bouwcenter betekent zekerheid. Bouwcenter zoekt steeds naar innovatieve producten, biedt alleen een assortiment aan van hoogwaardige kwaliteit én heeft een uitstekende reputatie onder professionals. Deze vinden er dan ook precies wat ze zoeken: topproducten tegen scherpe prijzen en een prima service.
Kennis van zaken

Heb je vragen of stuit je op problemen tijdens het bouwen? Wij zoeken graag en snel een oplossing. Kwaliteit verliezen wij daarbij niet uit het oog. Bouwcenter hecht veel waarde aan kennisoverdracht en kennisvergaring. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, volgen medewerkers van Bouwcenter regelmatig trainingen en cursussen, die intern georganiseerd worden of in samenwerking met brancheorganisatie Hibin. Voor de professionele én particuliere klant vertaalt dit alles zich in deskundige advisering, scherpe prijzen en snelle levertijden.
Bouwcenter heeft showrooms waar uw klant altijd de juiste keuze kan maken.

In onze showrooms kun je onze producten in alle rust bekijken. Je vindt er onder meer opstellingen van gevelstenen, dakpannen, deuren en kozijnen. Kom je er niet direct uit, dan denken de medewerkers van Bouwcenter graag met je mee. Ook kun je als klant uiteraard altijd met je eigen opdrachtgever of met een architect langskomen. De Bouwcenter-showrooms zijn in feite ook hún showroom.
Gezamenlijk maar tóch zelfstandig

De Bouwcenter-vestigingen, die je in het hele land vindt, opereren als zelfstandige bedrijven. Een aantal essentiële zaken regelen ze echter gezamenlijk, zoals de inkoop, logistiek, marketing, productmanagement en ICT. En voor toeleveranciers betekent Bouwcenter veelal één centraal aanspreekpunt dat zich vertaalt in snel en efficiënt zaken doen.
Compleet aanbod en prima service

In het magazijn hebben wij altijd een uitgebreide voorraad bouwmaterialen, van fundering tot baksteen en van ruwbouw- tot afbouwmaterialen. Niet vreemd natuurlijk, want het leveren van bouwmaterialen is onze kernactiviteit. Daarnaast hechten wij veel belang aan een goede service. De medewerkers van Bouwcenter zijn goed opgeleid, hebben verstand van zaken en staan je met raad en daad terzijde. Afhalen of bezorgen? De keus is aan jou. Dagelijks rijden vrachtwagens af en aan om bouwmaterialen op de bouwplaats af te leveren.

Drive-in magazijn

De meeste Bouwcenters beschikken over een Drive-in magazijn. Dat betekent kijken, kiezen en de benodigde materialen en producten meteen meenemen, zodat je snel aan de slag kunt. Als je de materialen niet zelf kunt vervoeren, brengen wij die graag voor je naar de bouwplaats (in overleg). Dat bespaart tijd en geld!

Avelingen-West 5 Gorinchem

Opening hours
Monday:
07:00 - 17:30
Tuesday:
07:00 - 17:30
Wednesday:
07:00 - 17:30
Thursday:
07:00 - 17:30
Friday:
07:00 - 17:30
Saturday:
08:00 - 16:00
Phone number
+31885222333
Linki
Social Accounts
Keywords
Kitchen Furniture Store, Kitchen Supply Store, Paving Contractor

Bouwcenter Nobel Lochem Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on SECTORPAGES.COM - it's simply and easy!
Add your company